Ușile din PVC: o alegere inteligentă pentru case moderne și eficiente energetic

Atunci când ești în căutarea ușilor perfecte pentru locuință, indiferent dacă sunt de interior sau exterior, este necesar să iei în calcul mai multe aspecte, nu doar prețul și designul. Investiția trebuie să fie una de viitor, care să se amortizeze pe baza beneficiilor pe care ți le aduce. În prezent, ușile din PVC sunt o alegere inteligentă pentru case eficiente din punct de vedere energetic, iar astăzi vom discuta despre motivele pentru care sunt una dintre cele mai bune alternative pentru locuința ta.

 

Ce sunt ușile din PVC?

 

Ușile din PVC au în componența lor policlorură de vinil, o substanță din categoria materialelor termoplastice cu o structură amorfă. PVC-ul este cunoscut pentru numeroase beneficii, însă motivul pentru care este atât de utilizat în lumea tâmplăriei este eficiența energetică foarte bună pe care o are. Așadar, acesta este un prim motiv pentru care reprezintă o investiție.

De ce să le alegi?

 

După cum menționam anterior, ușile PVC prezintă o serie de beneficii, cele mai importante fiind:

 

  • Design modern. Clasicele uși din PVC sunt cele albe. Între timp, evoluția procesului de fabricație a condus la obținerea unei palete mult mai largi de culori, imitând inclusiv granulația lemnului. Totodată, ușile au noi forme și stiluri menite să se potrivească gusturilor tale.

  • Securitate.  Siguranța locuinței este întotdeauna o prioritate. În cazul ușilor PVC, cadrul robust, dar totuși ușor, folosit în combinație cu diverse sisteme de blocare și geamul termopan, reprezintă o altă soluție de prevenție împotriva intrușilor.

  • Izolarea termică. Poate cel mai important criteriu atunci când alegi o ușă este eficiența energetică. PVC este un conductor scăzut de căldură, ceea ce înseamnă că atunci când este montat corect, va forma un sistem de aer închis minimizând pierderile de căldură, experimentate de materialele neizolatoare.

  • Durabilitatea. PVC-ul este un material dur, așadar se deteriorează foarte greu și este rezistent în cazul șocurilor. În același timp, nu este supus coroziunii sau putregaiului, comparativ cu ușile alcătuite din alte materiale. Un alt aspect important de menționat este acela că acoperirea protejează ușa împotriva radiațiilor UV, deci nu trebuie să îți faci griji că materialul se va estompa dacă este expus la soare.

Tipuri de uși PVC

 

Pentru că fiecare persoană este în căutarea unei soluții moderne în materie de uși, gama de uși PVC s-a extins pentru a acoperi nevoile fiecăruia dintre noi. La momentul actual, pe piață sunt prezente:

 

 

 

 

 

 

 

Profită de reduceri

 

Dacă ți-ai propus să redecorezi locuința sau încă lucrezi la casa mult visată, avem o veste bună pentru tine: în această perioadă, beneficiezi de 10% extra-reducere pentru comenzile mai mari de 5.000 de lei la tâmplăria PVC&termopan, indiferent că este stoc sau la comandă, după dimensiunile și preferințele tale.

 

Glasspandoor îți pune la dispoziție o gamă diversificată de produse, iar imaginile pe care le-ai vizualizat anterior fac parte din colecțiile noastre. Produsele le poți vizualiza aici, iar dacă dorești o comandă personalizată, contactează-ne și te vom ajuta cu cea mai mare plăcere.

Concluzie

 

Ușile PVC sunt o soluție inteligentă în cazul în care îți dorești un produs foarte eficient din punct de vedere energetic. În plus, sunt durabile, moderne și sigure… sunt o investiție în locuința ta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuna si comanda!