Top 3 tendințe în amenajarea bucătăriilor

Bucătăria reprezintă inima căminului tău, sanctuarul în care diminețile încep cu arome de cafea și momentele speciale sunt împărtășite alături de cei dragi. Fiind un spațiu atât de important în viața ta, amenajarea sa trebuie să fie nu doar funcțională, ci și plăcută din punct de vedere estetic. În anul 2023, lumea designului interior aduce cu sine o avalanșă de tendințe și idei creative. Dacă ești în căutarea unui stil care să reflecte personalitatea ta și să transforme bucătăria într-un spațiu cu totul special, rămâi alături de noi pentru a descoperi cele mai noi tendințe în amenajarea bucătăriilor.

Simplitatea și rafinamentul se întâlnesc în designul interior al anului 2023

 

Anul 2023 marchează o perioadă în care simplitatea și rafinamentul se întâlnesc în designul interior, oferind o abordare nouă și captivantă în ceea ce privește mobilierul de bucătărie. În căutarea unei estetici curate și aerisite, tot mai mulți oameni se îndreaptă către minimalismul elegant în designul interior. Cu cât lumea se îndepărtează de excesul de ornamente și preferă linii curate și aerisite, cu atât mai mult stilul minimalist a câștigat popularitate, capturând esența esteticii moderne.

 

Cu un design simplu, dar sofisticat, mobilierul de bucătărie bazat pe simplitate și rafinament aduce un sentiment de calm și ordine în spațiul de gătit și servire a mesei. Principala caracteristică a acestui stil este utilizarea linilor drepte și curbe minimale, eliminând orice elemente decorative inutile. Formele geometrice precise și suprafețele netede se combină pentru a crea o atmosferă aerisită și plăcută.

 

 

Pentru a obține această estetică elegantă, culorile neutre sunt predominante în mobilierul de bucătărie. Nuanțele de alb, crem, gri deschis și negru sunt alegeri populare, deoarece creează un cadru relaxant și versatil, perfect pentru orice design interior. Aceste culori neutre pot fi combinate într-un mod armonios, iar accentele subtile de culori mai puternice pot fi adăugate pentru a aduce un pic de personalitate și vitalitate în spațiu.

Cum poți aduce eleganța minimalismului în propria bucătărie? Lasă-te inspirat de tendințele actuale!

 

Scandinav: Frumusețea funcționalității și a luminozității în stilul nordic contemporan

 

Stilul scandinav continuă să rămână unul dintre cele mai populare și apreciate stiluri în designul interior al bucătăriilor în anul 2023. Este iubit pentru simplitatea sa elegantă, utilizarea abundentă a luminii naturale și funcționalitatea remarcabilă.

 

Linii curate, forme simple și simplitatea detaliilor sunt elemente cheie în crearea unei estetici nordice autentice. Mobilierul de bucătărie scandinav este, în general, minimalist, cu fronturi netede și fără ornamente excesive. Culorile predominante sunt cele pastelate și nuanțele deschise, care adaugă o senzație de prospețime și lumină în spațiul bucătăriei.

 

 

Lemnul deschis este un material frecvent întâlnit în mobilierul de bucătărie scandinav. Poate fi folosit atât pentru fronturile de dulapuri, cât și pentru blaturi sau scaune. Aspectul natural al lemnului contribuie la crearea unei atmosfere calde și prietenoase în bucătărie, aducând un sentiment de conectare cu natura și evocând imaginea caselor tradiționale din Scandinavia. Află cum să creezi un sentiment de confort și căldură în locuința ta prin integrarea elementelor scandinave în designul interior!

 

Atmosfera urbană cu stil industrial

 

Stilul industrial în mobilierul de bucătărie este o alegere deosebită pentru cei care apreciază aspectul brut și urban, oferind un aer contemporan și nonconformist în spațiul lor culinar. În anul 2023, acest stil primește o abordare modernă, încorporând elemente precum zidurile de cărămidă expuse, pardoselile din beton și mobilierul robust, pentru a crea o atmosferă autentică și inspirată din lumea industrială.

 

 

Mobilierul din stilul industrial se remarcă prin robustețe și durabilitate. Este adesea realizat din materiale rezistente, precum lemnul masiv, metalul și oțelul inoxidabil. Designul este minimalist și funcțional, punând accentul pe utilitate și rezistență. Culoarea preferată pentru mobilierul industrial este negrul, care adaugă un contrast puternic și un aer contemporan în bucătărie.

 

Cu Glasspandoor, visul tău de a avea o bucătărie de poveste devine o realitate tangibilă!

 

Indiferent de stilul ales pentru amenajarea bucătăriei tale, la Glasspandoor vei găsi soluția perfectă pentru mobilierul bucătăriei tale. Având la bază fronturi MDF, cu beneficiile lor incredibile, echipa noastră este pregătită să te consilieze și să transforme viziunea ta în realitate.

Avem o gamă variată de modele de fronturi MDF, adecvate pentru orice stil de design interior, pentru ca tu să poți alege exact ceea ce îți dorești. Mai mult decât atât, putem realiza mobilierul pe comandă, oferindu-ți soluția perfectă pentru nevoile și preferințele tale!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonSuna si comanda!