Rolete de aluminiu cu acționare inteligentă

Ești în căutarea unor sisteme de umbrire exterioare care să îți ofere nu doar protecție împotriva soarelui, ci și izolare termică și fonică, intimitate și securitate? Roletele de aluminiu cu acționare inteligentă, pe telecomandă și prin intermediul întrerupătorului, sunt cu siguranță opțiuni pe care trebuie să le iei în calcul. Astăzi ți-am pregătit un nou articol în care discutăm despre o soluție inteligentă pentru locuința.

 

Ce sunt roletele de aluminiu cu acționare pe telecomandă și prin intermediul întrerupătorului?

 

Cu siguranță ai văzut montat pe exteriorul ferestrelor astfel de sisteme, însă poate ai rămas cu câteva întrebări. Ce sunt de fapt aceste sisteme? Cunoscute și sub denumirea de rulouri de exterior, roletele de aluminiu sunt niște jaluzele rulante care se montează pe exteriorul ferestrelor sau ușilor și care au lamele din aluminiu umplute cu spumă poliuretanică. Aceste lamele au un înveliș special care le conferă rezistență la abraziune și intemperii.

Cum funcționează aceste rulouri de exterior cu acționare inteligentă?

 

După cum spuneam, există rolete din aluminiu cu acționare pe baza unui întrerupător sau cu ajutorul telecomenzii. Acționarea lor se face cu ajutorul unui motor electric care poate fi controlat fie prin intermediul unui buton fixat pe perete, fie prin intermediul unei telecomenzi. Astfel, poți regla nivelul de lumină și intimitate din camera ta cu o simplă apăsare de buton, pentru un plus de confort.

Ce avantaje au roletele de aluminiu cu acționare pe telecomandă și prin intermediul întrerupătorului?

 

Dacă vrei să îți asiguri un confort optim în casa ta, atunci ar trebui să discutăm în primul rând despre beneficiile roletelor cu acționare inteligentă. Știm că reprezintă o investiție, dar rămâi alături de noi ca să descoperi care sunt motivele!

 

Unul dintre avantajele roletelor de aluminiu este umbrirea eficientă. Pe timpul verii, când soarele strălucește puternic, roletele blochează razele solare și reduc temperatura interioară, oferindu-ți o senzație plăcută de răcoare. Așadar, nu vei mai avea nevoie să folosești aerul condiționat sau ventilatorul constant, ceea ce îți va aduce și o economie de bani la factura de energie electrică.

 

Pe timpul iernii, când frigul pătrunde în casă, roletele previn pierderea căldurii, ajutând la conservarea temperaturii din interior. Deci, un alt avantaj al roletelor de aluminiu este izolarea termică. Spuma din interiorul lamelelor creează un strat de izolație suplimentar, care îți protejează locuința de frig și umezeală.

 

Dacă vrei să te protejezi de intruși, roletele îți oferă o barieră suplimentară de protecție, fiind greu de forțat sau deteriorat. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, care nu se deformează și nu ruginesc. De asemenea, poți opta pentru un sistem de blocare pentru covorul de lamele, care împiedică ridicarea lor de la exterior.

De unde poți cumpăra rolete de aluminiu cu acționare pe telecomandă și prin intermediul întrerupătorului?

 

Dacă te-am convins că roletele de aluminiu cu acționare pe telecomandă și prin intermediul întrerupătorului sunt soluția ideală pentru confort și siguranță, atunci nu mai aștepta și comandă-le acum de la Glasspandoor, partenerul tău de încredere pentru soluții inteligente!

 

La Glasspandoor, găsești rolete de aluminiu cu acționare pe telecomandă și prin intermediul întrerupătorului la prețuri accesibile, pornind de la doar 309,00 lei/mp. De asemenea, beneficiezi de consultanță profesională, măsurători gratuite, montaj rapid și livrare gratuită.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonSuna si comanda!