Total: 0,00 lei

Clientii nostri beneficiaza de urmatoarele variante de livrare:

1. Livrare GRATUITA
In principiu, orice comanda poate beneficia de transport GRATUIT. Conditia ar fi ca dvs ca si clienti sa asteptati, sau dupa caz poate chiar sa nu fiti nevoiti sa asteptati o grupare a marfii astfel incat cand ne deplasam in zona dvs sa putem livra un numar mai mare de comenzi.
In acest caz termenul de livrare poate fi cuprins intre 1 si 7 zile lucratoare. Mai multe detalii referitoare la termenul de livrare se primesc in momentul confimarii telefonice a comenzii.

2. Livrare contracost
Daca doriti sa urgentati livrarea, puteti opta pentru varianta contracost. Va rugam sa aveti in vedere ca suntem maleabili si dorim sa primiti produsele in cel mai scurt timp, cu costuri de transport minime, satisfactia dvs ca si client fiind prioritara in procesul nostru de vanzare.
In acest caz termenul de livrare poate fi cuprins intre 24 si 72 ore. Mai multe detalii referitoare la termenul de livrare se primesc in momentul confimarii telefonice a comenzii.

 

Mentionam ca produsele se descarca in fata imobilului, la adresa solicitata de client. Daca se doreste transportarea produselor comandate in interiorul imobilului, clientul are obligativitatea de a transmite telefonic detalii cu referire la acest aspect, urmand ca ulterior noi sa transmitem pretul pentru acest serviciu de livrare extra.

Deasemenea dorim sa mentionam ca ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans, partial sau integral a facturii, acest aspect fiind o decizie unilaterala luata de noi.

Clientii nostri au posibilitatea de a folosi urmatoarele metode de plata:

1.Plata cash

2.Plata cu cardul

3.Plata prin Paypal

4.Ramburs

5.Plata prin virament bancar

Call Now ButtonSuna si comanda!