Personalizează-ți ușile termopan: soluții unice pentru case pe măsură

Ușile termopan sunt o alegere inteligentă pentru casa ta, deoarece îți oferă confort termic și fonic, siguranță și durabilitate. Dacă vrei să le dai și un aspect estetic care să te reprezinte, poți să le personalizezi în diferite moduri. Astăzi îți vom prezenta câteva idei de personalizare a ușilor care te vor ajuta să le faci mai frumoase și originale.

Alege forma potrivită

Una dintre cele mai importante caracteristici ale ușilor termopan este forma lor. Tendințele se schimbă și atunci când vine vorba de forma ușii. Astfel, poți alege o formă clasică, dreptunghiulară sau pătrată, ori o formă mai neobișnuită, rotundă, ovală, poate chiar arcuită.

 

 

Forma ușii va influența aspectul general al casei tale, dar și spațiul disponibil în interior. De exemplu, o ușă termopan rotundă va crea un efect de fluiditate, dar va ocupa mai mult loc decât o ușă dreptunghiulară.

Culoarea ușii termopan este un element de design

O altă caracteristică esențială a ușilor termopan este culoarea lor. Poți alege o culoare asemănătoare cu fațada casei, cu mobilierul sau cu accesoriile din interior. Poți opta pentru culori neutre, cum ar fi alb, antracit și maro, sau pentru culori mai îndrăznețe, precum albastru sau verde. Deși culorile mai îndrăznețe sunt mai greu de integrat în amenajările interioare, cu siguranță poți obține un design aparte al locuinței.

 

O altă variantă pe care o poți lua în calcul este să combini două sau mai multe culori pentru a crea un contrast, ori poate un efect degrade. Aici îți recomandăm să apelezi la ajutorul unui specialist în amenajări interioare, fiind o arie mai greu de controlat din punct de vedere estetic, însă rezultatul te va surprinde plăcut cu siguranță.

Scoate ușa termopan din anonimat cu ajutorul panelului ornamental

Îți dorești un efect mai special pe parte de estetică? Atunci cu siguranță ușile cu panel decorativ sunt o alegere potrivită. O altă metodă de personalizare a ușilor termopan care va aduce lumină și culoare în casa ta este să alegi vitralii pentru geamurile lor.

 

Vitraliile sunt niște panouri de sticlă colorată care se montează pe suprafața geamurilor și care formează diverse modele artistice. Poți alege vitralii care să reprezinte flori, frunze, animale sau peisaje. O altă opțiune populară sunt vitraliile abstracte și geometrice.

 

 

Concluzie

Ușile termopan nu trebuie să fie doar practice și funcționale, ci și frumoase și originale. Cu puțină imaginație și creativitate, poți personaliza ușile termopan în diferite moduri, pentru a le da un stil unic și personal.

La Glasspandoor, ai parte de o varietate impresionantă de uși termopan, cu sute de modele în stoc, gata să îți satisfacă gusturile și nevoile. De la clasicele uși albe și până în nuanța anului, antracit, sau uși cu panel decorativ, deosebit de elegant, la noi sigur vei găsi ușa mult dorită. Dar nu numai atât, ci îți oferim și posibilitatea de a comanda un produs personalizat, după dimensiunile și designul dorit de tine. Și ca să te ajutăm să te decizi mai ușor, îți facem măsurătorile GRATUIT.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonSuna si comanda!