Parchet laminat: o alegere de durată pentru locuința ta

Pardoseala locuinței tale spune o poveste la fiecare atingere, nu este doar un element de design în locuință. Cu o multitudine de opțiuni pe piață, parchetul laminat este o alegere populară pentru mulți proprietari de case care doresc o pardoseală durabilă, accesibilă și ușor de întreținut, care imită lemnul.

Ce este de fapt cunoscutul parchet laminat?

 

Parchetul laminat este realizat din mai multe straturi de materiale sintetice care sunt lipite împreună cu căldură și presiune. Stratul superior este un strat transparent care protejează podeaua de zgârieturi, pete și uzură. Stratul următor este o imagine de înaltă rezoluție a texturii pe care acest tip de parchet o simulează, cum ar fi lemnul sau piatra. Următorul strat este cel de bază, un panou din fibră de densitate mare care asigură stabilitate și rezistență. În final, ce vine pe șapă este stratul inferior, care previne deteriorarea podelei de către umezeală.

O alegere de durată pentru locuința ta

 

Parchetul laminat are multe beneficii care îl fac o opțiune excelentă pentru orice cameră din casa ta. Doar câteva dintre beneficiile pardoselii laminate sunt:

 

  • Instalare ușoară: Plăcile parchetului laminat sunt proiectate să se îmbine una cu alta, ceea ce îl face ușor de instalat peste orice tip de podea, cum ar fi betonul sau placajul.

 

  • Preț accesibil: Parchetul laminat este mai ieftin decât pardoseala din lemn sau piatră, dar nu compromite calitatea sau aspectul. Poți găsi parchet laminat la diverse prețuri, în funcție de grosimea, stilul și marca aleasă. De asemenea, poți economisi bani la costurile de întreținere și reparații, întrucât parchetul laminat este rezistent la cele mai frecvente deteriorări.

 

  • Variație de stiluri: Parchetul laminat vine într-o varietate de stiluri, culori și texturi care se potrivesc cu orice decor și preferință personală. Ai posibilitatea de a alege dintre designuri realiste de lemn sau piatră sau poți opta pentru modele mai creative și unice. Totodată, poți găsi parchet laminat în diferite dimensiuni și forme ale plăcilor, cum ar fi plăci înguste sau late, modele în formă de heringbone sau chevron.

 

  • Ușor de curățat și întreținut: Parchetul laminat este ușor de curățat și igienizat, deoarece nu colectează praf, murdărie sau alergeni. Poți pur și simplu să mături sau să aspiri podeaua regulat și să folosești o cârpă sau un mop umed cu detergent blând pentru a șterge orice scurgeri sau pete. Nu trebuie să ceruiești, să lustruiești sau să finisezi parchetul laminat, deoarece își păstrează strălucirea și culoarea pentru ani.

 

  • Durabil: Parchetul laminat este conceput pentru a rezista la trafic intens, mobilier greu, animale de companie, copii și uzura zilnică. Are un strat durabil de uzură care o protejează de zgârieturi, denivelări, arsuri și decolorare. Are și un strat rezistent la apă care împiedică deformarea sau umflarea datorită umezelii. Parchetul laminat poate dura până la 25 de ani sau mai mult dacă este instalat și îngrijit corespunzător.

 

La Glasspandoor găsești parchet laminat pentru casa ta

 

După cum te-am obișnuit, știi deja că la Glasspandoor găsești toate produsele necesare pentru locuința ta la un preț avantajos, fără a face compromis când vine vorba de calitate. Așadar, în gama Glasspandoor ți-am pregătit parchet laminat pentru cele mai pretențioase gusturi, atât online, cât și în magazine, acum cu MĂSURĂTORI și TRANSPORT GRATUIT!

Concluzie

 

Parchetul laminat este o podea versatilă și practică, care poate transforma orice încăpere din casa ta într-un spațiu confortabil și rustic, fie într-o sufragerie elegantă sau într-o cameră cu decor minimalist și nu numai. O pardoseală din parchet laminat este o podea de care te poți bucura pentru ani la rând, imitând perfect eleganța și naturalețea lemnului.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonSuna si comanda!