O nouă campanie de reduceri: Vezi beneficiile tâmplăriei PVC cu termopan/tripan

Cu siguranță ai auzit de termopan și tripan, cele două tehnologii care au revoluționat piața de tâmplărie din ultimii ani. Acum, la Glasspandoor, ai ocazia să te bucuri de cele mai bune oferte pentru aceste tipuri de tâmplărie PVC. În perioada 18-30 Aprilie, în cadrul campaniei noastre “Expo Confort Construct & Instal”, îți oferim reduceri substanțiale la uși și geamuri PVC cu termopan/tripan, dar și la accesorii și servicii de montaj. Așadar, pregătește-te să îți upgradezi locuința și să o faci mult mai confortabilă, fără costuri imense.

 

De ce să alegi tâmplăria PVC cu termopan/tripan?

 

Indiferent dacă vrei să schimbi tâmplăria veche cu una modernă sau îți dorești o izolație termică și fonică mai bună pentru locuința ta, tâmplăria PVC cu termopan/tripan este soluția potrivită. Această tehnologie oferă o izolație excelentă, care îți va reduce semnificativ facturile la încălzire, dar și nivelul de zgomot din interior și exterior. De asemenea, tâmplăria PVC cu termopan/tripan este ușor de întreținut și de curățat, fiind o alegere durabilă. Astfel, vei economisi timp și bani pe termen lung, având nevoie de mai puține reparații și mentenanță.

 

În plus, tâmplăria PVC cu termopan/tripan este disponibilă într-o varietate de culori și stiluri, fiind ușor de integrat în orice design de interior sau exterior. Totodată, această tehnologie oferă o mai bună siguranță în fața intrărilor forțate, datorită caracteristicilor sale de rezistență și siguranță.

 

Ce surprize ți-am pregătit?

 

Pentru o astfel de schimbare și o investiție în confort, acum este momentul să profiți de ofertele noastre de nerefuzat. În cadrul campaniei “Expo Confort Construct & Instal”, îți oferim posibilitatea să achiziționezi tâmplăria PVC cu termopan/tripan la prețuri extrem de atractive. Iar pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale, îți oferim două opțiuni de reducere:

 

  • Uși PVC & termopan/tripan cu SITE GRATUITE la toate produsele sau 5% reducere

  • Geamuri PVC & termopan/tripan cu SITE GRATUITE la toate produsele sau 5% reducere

 

În plus, pentru a completa pachetul de confort al locuinței tale, îți oferim reduceri la o gamă variată de accesorii. De exemplu, ai posibilitatea să cumperi rolete de aluminiu cu 15% reducere dacă sunt achiziționate împreună cu ferestre, sau 10% reducere dacă sunt achiziționate individual.

 

Pentru a completa finisajele, avem o gamă variată de glafuri și pervaze, din PVC sau aluminiu, care pot fi achiziționate împreună cu ferestrele la un preț cu 10% mai mic, sau individual cu un discount de 5%. Iar dacă ai nevoie și de servicii de montaj, te poți bucura de un discount de 30% în cadrul campaniei noastre.

 

Mai mult decât atât, avem și o reducere suplimentară de 2% pentru cei care achiziționează produsele înainte de montaj, plătind 100% în avans. Iar pentru cei care își doresc o surpriză în plus, le oferim un discount surpriză de 3%, care poate fi obținut prin telefon sau prin vizitarea magazinelor noastre.

Unde poți beneficia de oferte?

 

Dacă ești în căutarea celor mai bune oferte pentru produse și servicii de înaltă calitate, atunci Glasspandoor este alegerea potrivită pentru tine! Fie că dorești să vizitezi târgul nostru, fie că preferi să cumperi din confortul casei tale, ai posibilitatea să beneficiezi de oferte incredibile. Glasspandoor va fi prezent la târgul Expo Confort Construct & Instal și în toate magazinele fizice din țară, dar și pe site-ul nostru, www.glasspandoor.ro, astfel încât să ai acces ușor și rapid la toate produsele noastre.

 

Concluzie

 

În concluzie, perioada 18-30 Aprilie este momentul ideal pentru a profita de ofertele și reducerile semnificative la produsele de top oferite de Glasspandoor. Indiferent dacă ai nevoie de uși și ferestre PVC cu termopan/tripan, geamuri, rolete, site anti-insecte sau glafuri/pervaze, echipa noastră de specialiști este pregătită să te ajute să alegi cele mai bune opțiuni pentru casa sau apartamentul tău. În plus, montajul este oferit la un preț redus, iar plata în avans îți aduce o reducere extra. Nu uita să verifici și reducerea surpriză de 3% la telefon sau în magazine!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuna si comanda!