Total: 0,00 lei
Total: 0,00 lei

DESPRE NOI

GLASSPANDOOR – TOTUL PENTRU CASA TA, este afacerea a doi antreprenori romani, care incepand din anul 2006 vin in intampinarea clientilor lor cu produse si servicii care au la baza calitate, seriozitate, rapiditate si pret foarte competitiv.

Valorile dupa care noi ne ghidam sunt: seriozitatea, onestitatea, harnicia si nu in ultimul rand implicarea.

EXPERIENTA NOASTRA

GLASSPANDOOR – TOTUL PENTRU CASA TA, este o afacere construita de la zero, pregatita acum sa ofere atat produse de calitate cat si servicii la acelasi nivel.

Am acumulat extrem de multa experienta deoarece activam ca si comercianti si producatori in Romania inca din anul 2006, timp in care am facut progrese masive in ceea ce inseamna logistica, calitatea produselor si serviciilor oferite din momentul  in care clientul are calitatea de potential client, pana cand acesta beneficiaza fizic de serviciile si produsele oferite de noi.

LOGISTICA

Mii de produse de calitate sunt pregatite zilnic pentru a fi livrate clientilor.

Ne straduim zilnic sa oferim clientilor nostri experiente de shopping unice, de aceea ne focusam atentia pentru ca timpii de livrare sa fie optimi la preturi rezonabile.

CU CINE LUCRAM NOI

Vindem atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice din Romania sau din orice alta tara membra a Uniunii Europene.

Ne dorim ca oricine sa poata beneficia de produsele si serviciile noastre, de aceea suntem foarte flexibili si deschisi pentru orice varianta de partnership.

Call Now ButtonSuna si comanda!