Cum alegi plinta în funcție de nuanța parchetului laminat

Parchetul laminat este o soluție practică și estetică pentru podelele casei tale, dar pentru a obține un aspect armonios și finisat, nu trebuie să neglijezi un detaliu important: plinta. Plinta este elementul care face legătura între podea și perete, ascunde eventualele imperfecțiuni și protejează marginile parchetului. Cum să alegi plinta potrivită pentru parchetul laminat? Rămâi alături de noi pentru a descoperi în cadrul articolului.

Alege plinta în funcție de culoarea parchetului

Există două opțiuni principale: să asortezi plinta cu parchetul sau să creezi un contrast între ele. Dacă vrei să asortezi plinta cu parchetul, poți alege o nuanță identică sau foarte apropiată de cea a podelei. Astfel, vei obține un efect unitar și vizual vei mări spațiul. Dacă vrei să creezi un contrast între plinta și parchet, poți alege o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât cea a podelei, sau chiar o culoare diferită. Astfel, vei evidenția marginile camerei și vei adăuga un accent de culoare.

Alege plinta în funcție de stilul camerei

Plinta nu trebuie să fie doar în armonie cu parchetul, ci și cu restul elementelor de design din cameră. De exemplu, dacă ai o cameră modernă și minimalistă, poți opta pentru o plintă simplă și subțire, cu linii drepte și fără ornamente. Dacă ai o cameră clasică și elegantă, poți opta pentru o plintă mai groasă și mai înaltă, cu detalii decorative și curburi.

 

Plinta nu este doar un element decorativ, ci și unul funcțional. Ea trebuie să reziste la șocuri, zgârieturi, umezeală și variații de temperatură. De aceea, este important să alegi o plintă dintr-un material de calitate, care să se potrivească cu tipul de parchet laminat pe care l-ai ales. Există mai multe tipuri de plinte pentru parchet laminat, cum ar fi: plintele din lemn masiv, plintele din MDF (fibre de densitate medie), plintele din PVC (policlorură de vinil) sau plintele din aluminiu.

Profită de ofertele la parchetul și plintele de la Glasspandoor

Dacă ești în căutarea unui parchet laminat de calitate și a unei plinte care să se potrivească perfect cu el, îți recomandăm să vizitezi magazinul online Glasspandoor. Aici vei găsi o gamă variată de parchet laminat și plinte pentru toate gusturile și bugetele.

 

Parchetul laminat de la Glasspandoor este rezistent la uzură, zgârieturi, pete și umezeală, fiind disponibil în diferite grosimi. De asemenea, beneficiezi de garanție de 20 de ani la parchetul laminat. Totodată, plintele de la Glasspandoor sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni și materiale, astfel încât să se asorteze perfect cu parchetul ales.

 

Mai mult decât atât, Glasspandoor îți oferă o serie de avantaje care te vor convinge să alegi acest magazin:

 

●     Reduceri: Comandă acum parchet laminat și plinte de la Glasspandoor și beneficiezi de reduceri de până la 38%.

●     Măsurători și transport gratuit: Dacă nu ești sigur de cât parchet și de câte plinte ai nevoie, Glasspandoor îți oferă serviciul de măsurători gratuit. De asemenea, transportul este gratuit pentru comenzi de peste 500 de lei.

●     Montaj contra-cost: Nu vrei să te ocupi singur de montarea parchetului și a plintelor? Glasspandoor îți pune la dispoziție o echipă de profesioniști care îți vor face treaba rapid și eficient, contra unei sume modice.

 

Nu mai aștepta și intră acum pe site-ul Glasspandoor pentru a vedea oferta de parchet laminat și plinte. Comandă online sau sună la numărul de telefon 0374 493 030 pentru a beneficia de cele mai bune prețuri și servicii. Cu Glasspandoor, ai podeaua visurilor tale!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonSuna si comanda!