Avantajele ușilor din PVC&termopan cu sticlă reflexivă

Dacă ai în plan renovarea locuinței sau poate doar un upgrade al ușilor de exterior, atunci cu siguranță te-ai întrebat care sunt opțiunile pe care le ai. În cazul în care dorești să optezi pentru uși din PVC cu un aspect mai deosebit, cel mai probabil te-ai întâlnit și cu termenul de sticlă reflexivă. Pentru că mereu îți suntem aproape cu cele mai bune recomandări, astăzi îți venim în ajutor cu un articol în care vom discuta despre sticla reflexivă și care sunt avantajele ușilor din PVC&termopan cu o astfel de sticlă.

Ce este sticla reflexivă?

 

Înainte de a începe, este important să clarificăm ce este sticla reflexivă și cum este concepută pentru a ne familiariza cu cele mai importante aspecte. Astfel, sticla reflexivă este un tip special de sticlă utilizat în industria tâmplăriei PVC și termopan, care are proprietăți de reflexie a razelor solare, după cum îi spune inclusiv denumirea. Acest tip de sticlă este conceput pentru a reduce cantitatea de căldură și radiație solară care pătrunde în interiorul unei încăperi, permițând totuși o vizibilitate bună către exterior.

 

Sticla reflexivă este folosită în principal în aplicații arhitecturale, precum ferestre, uși și fațade de clădiri, unde se dorește obținerea unei eficiențe energetice superioare și a unei estetici moderne. Ea este fabricată cu un strat subțire de material reflector aplicat pe una dintre fețele sticlei. Acest strat reflector este conceput pentru a respinge o mare parte a energiei solare, reflectând-o înapoi către exterior. Astfel, încăperea rămâne mai răcoroasă în timpul verii, iar eficiența energetică a clădirii este îmbunătățită.

Avantajele sticlei reflexivă

 

Pe lângă avantajele deja menționate anterior, cu sticla reflexivă te bucuri de:

 

  • O protecție mai bună împotriva radiațiilor UV: Acest tip de sticlă blochează o mare parte din radiațiile ultraviolete (UV) care pot pătrunde în interiorul clădirii. Așadar, ajută la protejarea mobilierului, pardoselii și altor obiecte din casă de decolorare și degradare cauzate de expunerea prelungită la radiațiile UV.

  • Un confort termic mai ridicat: Prin procesul de respingere a radiațiilor solare, sticla reflexivă contribuie la menținerea temperaturii interioare mai constantă și la evitarea supra încălzirii în timpul verii. Astfel, dacă alegi o ușă din PVC cu un astfel de tip de sticlă, ea îți asigură un confort termic sporit în încăperi, reducând necesitatea de utilizare a dispozitivelor de răcire.

  • O estetică plăcută: Sticla reflexivă oferă un aspect contemporan și elegant, aducând o notă de rafinament și stil în designul tâmplăriei PVC&termopan. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea aspectului estetic al clădirii și poate fi integrată armonios în diverse stiluri de amenajare.

Zeci de modele de uși PVC – stoc și la comandă

 

La Glasspandoor, ai acces la o diversitate de produse pentru a-ți alege tâmplăria PVC potrivită pentru locuința ta. Explorează cu încredere site-ul nostru și vei găsi exact ceea ce îți dorești pentru casa ta. În plus, față de standardele noastre ridicate de calitate, durabilitate și eficiență, oferim și prețuri competitive pe piață, cu adevărat imbatabile!

 

Pe site-ul Glasspandoor ți-am pregătit zeci de modele de uși PVC&termopan cu sticlă reflexivă, însă realizăm și produsele la comandă. Totodată, te așteptăm și în showroom-urile noastre unde colegii din echipa Glasspandoor sunt pregătiți să îți ofere asistență de înaltă calitate și să îți răspundă la orice întrebare.

 


Concluzie

 

În concluzie, ușile din PVC și termopan cu sticlă reflexivă reprezintă o alegere inteligentă și cu multiple avantaje pentru locuința ta. Această tehnologie inovatoare aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește eficiența energetică, protecția împotriva radiațiilor solare și aspectul estetic al ușilor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonSuna si comanda!