3 lucruri mai puțin știute despre parchetul laminat

Parchetul laminat este o soluție estetică și eficientă atunci când vine vorba de pardoseli moderne pentru locuințe. Pentru că în articolele precedente am discutat despre principalele avantaje ale acestui tip de pardoseală, astăzi vrem să îți împărtășim 3 lucruri mai puțin știute despre parchetul laminat.

De ce ar trebui să alegi parchet laminat pentru casa ta

 

Dacă ești în căutarea unei podele care combină frumusețea, durabilitatea, accesibilitatea și ușurința de instalare și întreținere, atunci parchetul laminat este alegerea ideală pentru tine și locuința ta. Știm că fiecare persoană dorește să își maximizeze confortul, iar parchetul laminat nu este doar o alternativă de lungă durată, dar este și o opțiune care îți permite să fii mereu la curent cu ultimele tendințe de design interior.

 

Parchetul laminat îți poate oferi multe beneficii pe care alte tipuri de podele nu le pot egala. Poți găsi parchet laminat în orice stil, culoare și textură care se potrivește gustului și bugetului tău. Totodată, te poți bucura de o podea care este rezistentă la cele mai frecvente deteriorări și este ușor de curățat.

3 lucruri mai puțin știute despre parchetul laminat

 

Deși parchetul laminat are multe beneficii comune care îl fac atractiv pentru mulți proprietari de case, există și unele lucruri mai puțin comune pe care s-ar putea să nu le știi despre parchetul laminat. Iată trei dintre ele:

 

Parchetul laminat poate reduce zgomotul

Parchetul laminat poate ajuta la reducerea nivelului de zgomot din casa ta prin absorbția unei părți din undele sonore care se reflectă de pe podea. Acest lucru poate fi un plus pentru locuința ta, devenind mai confortabilă și liniștită, mai ales dacă ai o gospodărie aglomerată sau trăiești într-o zonă zgomotoasă. Totodată, poți folosi și un strat de amortizare sub parchetul laminat pentru a-i îmbunătăți proprietățile de absorbție a sunetului și pentru a oferi o izolare suplimentară.

 

Parchetul laminat poate îmbunătăți calitatea aerului interior

Parchetul laminat poate îmbunătăți calitatea aerului interior din casa ta prin prevenirea mucegaiului, a bacteriilor și a acarienilor de praf. Aceste microorganisme pot provoca alergii, astm și alte probleme respiratorii pentru unele persoane.

 

Parchetul laminat are un nivel scăzut de compuși organici volatili, care sunt substanțe chimice nocive ce pot fi emise de unele materiale de construcție. Totodată, are și o suprafață anti-statică, care respinge particulele de praf și murdărie.

 

Poate crește valoarea casei tale

Un alt lucru mai puțin știut este că parchetul laminat poate crește valoarea locuinței prin îmbunătățirea aspectului și funcționalității sale. Cu ajutorul parchetului laminat, casa pare mai spațioasă, modernă și primitoare. De asemenea, poate adăuga căldură și caracter oricărei camere cu designurile sale realiste de lemn sau piatră. Totodată, parchetul laminat poate fi considerat un plus și pentru potențialii cumpărători, care caută o podea cu întreținere redusă și durabilă.

 

Profită de reducerile Glasspandoor!

 

În căutarea unui parchet laminat pentru casa ta, Glasspandoor este destinația perfectă! Aici vei găsi produse de înaltă calitate, care îți vor transforma locuința într-un spațiu elegant și rafinat. În această perioadă, foarte multe din modelele noastre beneficiază de reduceri substanțiale!

 

Indiferent de preferințele tale, oferta noastră bogată de parchet laminat te va cuceri prin varietatea de culori, modele și finisaje disponibile. Și ce e mai bine, acum poți beneficia de măsurători și transport gratuit, pentru ca achiziționarea să fie cât mai simplă și convenabilă pentru tine. Alege calitatea și frumusețea pentru casa ta, alege parchetul laminat de la Glasspandoor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuna si comanda!